Field observation at geothermal manifestations in Kokonoe Area, Oita, Japan (May, 2021)

Our team is currently doing research in the newly formed fumarole and steaming ground complexes in Kokonoe, Oita, Japan. Mr. Solomon, a Master’s student from Ethiopia, will carry out the study under the supervision of Dr. YONEZU Kotaro and Prof. (Emeritus) TAGUCHI Sachihiro. Samples of altered rocks, clay, manifestation water, and meteoric water were collected and analyzed in the laboratory of Kyushu University.